Rapide

Tuotteet 1-24 / 32

 • Rapide Eczema & Itch Balm kutinaan ja kesäihottumaan
  Rapiden hyväksi havaittu hoitoaine kesäihottumaan ja hyönteisten pistojen aiheuttamaan kutinaan ja ihoärsytykseen. Mm. yrttejä ja viilentävää minttua sisiältävä balsami edistää ärsyyntynen ihon paranemista ja uuden karvapeitteen kasvua säännöllisesti käytettynä. Hiero runsaasti hoitoainetta vaurioituneelle alueelle niin että se imeytyy ihoon saakka. Käytä vain puhtaalle tai pestylle sekä kuivatulle karvapeitteelle/jouhiin. Toista käsittely kahdesti päivässä usean päivän ajan tai niin kauan kuin oireet helpottavat. Pakkauskoko 250ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 17,77 €

 • Rapide Itch Free kesäihottumaan
  Rapiden tehokas öljypohjainen kosteuttava ja kutinaa vähentävä hoitoaine kesäihottumaiselle harjalle ja hännälle. Tärkeää! Ravista hyvin ennen käyttöä ja hiero sormenpäillä syvälle harjan- ja hännäntyveen. Toista käsittely säännöllisesti ennaltaehkäisevästi tai aina tarpeen mukaan. Pullossa 250ml.

  Normaali hinta: 20,90 €

  Special Price 17,77 €

 • Rapide kavionhoitoaine Stockholm Tar
  Rapiden kavionhoitoaine Stockholm Tar 1kg. Täydellinen tuote päivittäiseen kavionhoitoon. Luonnollinen hevosystävällinen tuote, joka on tehokas, kosteutta kestävä ja sädemätää ehkäisevä. Voidaan käyttää päivittäin, puhdista kavio ennen käyttöä vedellä.
  16,80 €
 • Rapide kavioöljy
  Rapiden kavioöljy, jossa on käytetty muun muassa laakeripuun öljyä ja vaseliinia. Tuote suojaa kavioita kuivumiselta ja halkeilulta. Säännöllinen käyttö pitää kaviot optimaalisessa kunnossa ja kiiltävinä. Voidaan käyttää myös esimerkiksi ennen kilpailuja tai näyttelyitä viimeisenä silauksena ulkonäölle! Pakkaus 300ml sisältää sudin.
  18,10 €
 • Rapide kaviorasva 500ml
  Rapiden kaviorasva, joka ylläpitää kavion optimaalista kuntoa. Valmistuksessa käytetty vaseliinia, laakeripuun öljyä ja muita luonnollisia öljyjä. Rasva ehkäisee kavion kuivumista ja halkeilua sekä ylläpitää normaalia kasvua. Pakkaus 500ml.
  10,70 €
 • Rapide kavioterva 500ml
  Rapiden kavioterva 500ml. Täydellinen tuote päivittäiseen kavionhoitoon. Luonnollinen hevosystävällinen tuote, joka on tehokas, kosteutta kestävä ja sädemätää ehkäisevä. Voidaan käyttää päivittäin, puhdista kavio ennen käyttöä vedellä.
  13,20 €
 • Rapide kylmägeeli 250ml
  Rapiden kylmägeeli 250ml tuubissa. Rauhoittaa lihaksia ja niveliä rankan treenin jälkeen. Rentouttaa, viilentää ja edesauttaa palautumista. Voidaan käyttää myös hoitona turvotukseen ja helpottamaan esimerkiksi satulan aiheuttamaa painetta. Sisältää Arnicaa ja Mentholia.
  13,10 €
 • Rapide lämpögeeli 250ml
  Rapiden lämpögeeli, joka hoitaa väsyneitä ja jäykkiä lihaksia. Stimuloi verenkiertoa ja lämmittää sekä rentouttaa lihaksia, tehden niistä jälleen notkeita ja joustavia. Voidaan käyttää myös esimerkiksi lämmittelyyn ennen treeniä ja vamman hoitoon. Kätevä 250ml tuubi.
  14,30 €
 • Rapide lämpögeeli lihaksille
  Rapiden lämpögeeli helpottamaan jännittyneitä, väsyneitä ja kireitä lihaksia. Ennalta-ehkäisee ja hoitaa lihasvaurioita, kuten tulehtumista ja kipua. Parantaa pintaverenkiertoa, nopeuttaa palautumista ja auttaa esimerkiksi alkulämmittelyyn. Mukava lämmittävä vaikutus.
  14,30 €
 • Rapide linimentti 1l
  Rapiden linimentti, joka hoitaa herkkiä, jäykkiä ja kankeita lihaksia sekä niveliä. Helpottaa myös lihasuupumista. Sopii erinomaisesti esimerkiksi hierontaan!
  28,20 €
 • Rapide Magic star sparkling jouhille
  Rapiden Magic Star-suihke, joka kiillottaa ja puhdistaa karvapeitettä sekä jouhia. Saa hevosesi kiiltämään! Edistää takuttomuutta ja helppohoitoisuutta. Pakkaus 500ml.
  16,60 €
 • RAPIDE nahanhoitoaine 250ml
  Rapiden nahanhoitoaine, joka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan ja hoitamaan nahkaa. Pitää hoidettavan tuotteen nahan notkeana, vedenpitävänä ja pitkäikäisenä. Suojaa nahkaa mädäntymiseltä. Tuotteeseen ei ole lisätty kemikaalielementtejä, eli se sopii myös kaikista hienoimmille ja herkimille nahkatyypeille. Sisältää luontaisi puhdistusaineita ja pehmentäviä öljyjä. Sopii täydellisesti esimerkiksi suitsille ja nahkakengille mutta myös esimerkiksi vöille, laukuille ja huonekaluille. Älä käytä mokkanahalle!
  14,60 €
 • RAPIDE nahkageeli 500ml
  Rapiden nahkageeli 500ml, joka on suunniteltu erityisesti puhdistamaan ja elvyttämään nahkaa. Pitää nahan notkeana, vedenpitävänä ja kiiltävänä. Emulsio, jossa käytetty muun muassa mineraaliöljyjä, vettä ja mehiläisvahaa. Mukana sieni.
  25,70 €
 • RAPIDE nahkarasva 150ml
  Rapiden nahkarasva, joka on perus nahanhuoltoon tarkoitettu tuote. Rasva liukenee nahan huokosiin ja notkeuttaa sekä hoitaa nahkaa. Suojaa nahkaa ja sitä voidaan käyttää hevostarvikkeiden lisäksi myös esimerkiksi huonekaluille ja asusteille. Muista aina testata tuotetta pienelle alueelle! Kätevä pieni 150ml purkki.
  9,50 €
 • RAPIDE nahkarasva 500ml
  Rapiden nahkarasva, joka on suunniteltu osaksi päivittäistä nahanhoitoa. Rasva liukenee nahan huokosiin ja notkeuttaa sekä hoitaa nahkaa. Suojaa nahkaa ja sitä voidaan käyttää hevostarvikkeiden lisäksi myös esimerkiksi huonekaluille ja asusteille. Muista aina testata tuotetta pienelle alueelle!
  10,70 €
 • RAPIDE nahkasaippua 500ml
  Rapiden nahkasaippua 500ml, joka on suunniteltu erityisesti puhdistamaan ja hoitamaan nahkatuotetta. Sopii erinomaisesti esimerkiksi suitsille ja nahkasaappaille, mutta myös muille tuotteille kuten vöille tai huonekaluille. Puhdistaa pinttyneemmänkin lian ja pitää nahan pehmeänä sekä notkeana. Tuotteessa käytetty muun muassa kookos- ja risiiniöljyä.
  14,80 €
 • RAPIDE nahkaspray Spray Soapie
  Rapiden Spray Soapie 500ml nahanhoitoon. Poistaa lian ja rasvan nahasta kuivattamatta sitä. Sisältää kookos- ja risiiniöljyä. Puhdista nahka ensin kevyesti, suihkuta spray puhdistusliinaan ja pyyhi nahka. Anna vaikuttaa ja puhdista kostealla liinalla.
  11,90 €
 • Rapide rivinhoitovoide 250ml
  Rapiden hoitovoide riviin sekä kuivaan tai ärtyneeseen ihoon vuohisten takana ja sääriluussa. Käyttö: puhdista hoidettava alue huolellisesti ja hellävaraisesti ja laita hoitovoidetta kuivaan pohjaan.
  22,10 €
 • RAPIDE saapasrasva
  Rapiden musta saapasrasva, joka auttaa säilyttämään saappaan värin, edistämään vedenpitävyyttä ja antaa saappaalle kiiltävän pinnan. Toimii erityisesti nahalle. Pakkauskoko 50ml.
  6,90 €
 • Rapide Shampoo 1l
  Rapiden shampoo 1l, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Levitä kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  12,60 €
 • Rapide shampoo 500ml
  Rapiden shampoo 500ml, joka sisältää aloe veraa sekä B-vitamiinia. Puhdistaa ja huoltaa karvapeitettä, harjaa sekä häntää. Ootimaalisen pH-arvonsa vuoksi shampoo ei vaikuta hevosen karvan ja ihon luonnolliseen suojaan. Ihana Aloe Vera ja B-vitamiini kosteuttavat ihoa. Levitä kauttaaltaan märkään turkkiin ja jouhiin, pese sienellä ja huuhtele huolellisesti.
  9,40 €
 • Rapide shampoo black horse 500ml
  Rapiden Black Horse-shampoo, jossa mukana myös aloe vera ja B-vitamiini. Erityisesti mustille ja tummanruskeille hevosille tarkoitettu shampoo, joka elvyttää tummaa väriä ja poistaa lian samalla. Edistää karvan ja jouhien kiiltoa ja hoitaa ihoa. Käyttö: vaahdotetaan märkään karvaan ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhdellaan pois runsaalla lämpimällä vedellä.
  13,10 €
 • Rapide shampoo Derma 500ml
  Rapiden Derma-shampoo, joka on suunniteltu erityisesti ihottumasta tai hilseestä kärsiville hevosille. Pesun lisäksi shampoo vähentää kutinaa huomattavasti ja sitä voidaan käyttää myös ehkäisevänä tuotteena esimerkiksi kesäihottumaiselle hevoselle. Käyttö: vaahdotetaan märälle karvalle, annetaan vaikuttaa hetken. Huuhdotaan runsaalla lämpimällä vedellä. Säännöllinen pesu ehkäisee ihottumaa ja kutinaa.

  Normaali hinta: 15,10 €

  Special Price 12,84 €

 • Rapide shampoo White Horse
  Rapiden White Horse-shampoo 500ml, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi valkoisille hevosille. Pesuaineen huolella valitut luonnolliset ainesosat palauttavat karvan, ihon ja jouhien kiillon. Poistaa lian ja elvyttää hevosesi valkoisen värityksen. Laitetaan märälle iholle, hierotaan kunnolla tuloksen maksimoimiseksi ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Sen jälkeen huolellinen huuhtelu.
  13,10 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2