Roeckl

Tuotteet 1-24 / 58

Roecklin perheyritys on kulkenut lähes 200 vuoden matkan pienestä käsineverstaasta maailman tunnetuimmaksi urheilukäsineiden valmistajaksi. Jo kuuden sukupolven ajan yrityksen toimintaa ohjaavia tunnussanoja ovat olleet innovatiivisuus, hyvien käytäntöjen vaaliminen ja jatkuva parantaminen.

Yritys tekee jatkuvaa yhteistyötä eri lajien huippu-urheilijoiden sekä urheilulääketieteen ammattilaisten parissa uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämiseksi. Pitkän kokemuksen, tinkimättömän asenteen ja selkeän vision ansiosta Roeckl omistaa tänä päivänä useita patentteja niin materiaaleille kuin tuotantomenetelmillekin.

Roeckl valmistaa laadultaan ja toiminnallisuudeltaan ylivertaisia urheilu- ja vapaa-ajan hanskoja, mutta erityisesti laadukkaat ratsastushanskat ovat yksi merkin myyntimenestyksistä. Ohjasotteen mukaisesti vahvistetut, erinomaisen pidon tarjoavat ratsastuskäsineet auttavat ratsastajaa säilyttämään pehmeän tuntuman hevosen suuhun ja estävät hiertymiä. Roecklin talvihanskat pitävät sormet lämpiminä, minkä ansiosta ratsastaja voi harjoitella täysipainoisesti läpi vuoden.

 • Roeckl FARO WINTER Ajokäsineet
  Roeckl Faro winter ajohanska on pehmeää ja lämmintä Supreme-materiaalia fleecevuorella. Käsine on nahanomainen ja ajopaikoilla vahvistettu sormista. Koot: 6-11, väri hazelnut.
  55,95 €
 • Roeckl FEHREN WINTER Ajokäsineet
  Roeckl Fehren ajokäsineet Comfort Cut leikkauksella ovat erittäin istuvat ja miellyttävät kädessä. WaffleFleece-vuori lämmittää koleillakin keleillä. Nahkapaikat kämmenessä takaavat hyvän pidon. Kauniit värit: musta ja hazelnut. Koot: 6,5-11,0.
  69,95 €
 • Roeckl FITZROY Ajokäsineet
  Roeckl Fitzroy nappanahkaiset valjakkoajokäsineet vaativaankin käyttöön. Pehmeät ja mukavat kädessä ajovahvikkein. Koot: 7-11,0, väri ruskea.
  72,95 €
 • Roeckl FORTALEZA Ajokäsineet
  Roeckl Fortaleza on elastista Lycraa ja kämmen Grip-materiaalia, ja soveltuu näin ideaalisti valjakkoajoon. Koot: 6,5-11,0. Väri Ruskea.
  40,95 €
 • Roeckl FOXTON Ajokäsineet
  Roeckl Foxton valjakkoajohanska tunnetuinta Roeck-Grip materiaalia! Koot: 6,5-11.0 ja väri ruskea.
  42,95 €
 • Roeckl FOXTON WINTER ajokäsineet
  Roeckl Foxton valjakkoajohanska tunnetuinta Roeck-Grip materiaalia, microfleecevuorella koleille syyskeleille! Koot: 6,5-11.0 ja väri ruskea.
  50,95 €
 • Roeckl KAIRI JR Ratsastuskäsineet
  Roeckl KAIRI on ihanan pehmeä ja lämmin fleece ratsastuskäsine PU grip paikoin lapsille. Väri musta ja pirteän väriset terenauhat. Koot: 4-6.
  18,50 €
 • Roeckl KEO JR Ratsastuskäsineet
  Roeckl KEO on vaativimpien junnuratsastajien valinta talvikäsineeksi. KEO on käytännöllinen tuulen- ja vedenpitävä toppakäsine, sekä näyttää kivalta! Ranteessa pitkä resori lämmittämässä kovemmillakin pakkasilla. Sporttiset värit ja koot: 4-6.
  29,90 €
 • Roeckl KOYO JR Ratsastuskäsineet
  Roeckl KOYO on pehmeä ja lämmin, vuorellinen fleece ratsastuskäsine PU grip paikoin lapsille. Ranteessa kuminauha. Väri musta. Koot: 4-6.
  20,90 €
 • Roeckl KUKA JR ratsastuskäsineet
  Roeckl KUKA on erityisesti lasten tarpeisiin suunniteltu ratsastuskäsine. Hyvin istuva ja pitävä ratsastuskäsine kivalla zebra-printillä. Heijastavat tereet suojaksi pimeään syksyyn! Koot: 4-6.
  20,95 €
 • Roeckl LAILA Ratsastuskäsineet
  Roecklin ilmava ja erittäin kevyt ratsastuskäsine lämpimimmille kesäkeleille. Hanskojen toimivuus on varmistettu MicroAir-materiaalilla joka tarjoaa täydellisen otteen ohjaksista ja ja läpäisee hyvin ilmaa ollen hengittävä ja mukava. Väreinä musta ja valkoinen. Koot 6-8.5.
  39,95 €
 • Roeckl LARA Ratsastuskäsineet
  Roecklin sporttinen uutuuskäsine joka ei jää huomaamatta. Käsineen kämmenpinta on tuttu Roeck-Grip joka tarjoaa optimaalisen pidon ohjaksista. Kämmenselkä on puolestaan joustavaa ja hengittävää MLD Lycran ja perforoidun Serino PU tyylikäs yhdistelmä. Comfort Cut-muotoilu ja kiinnitys tarralla jossa upeat ja erilaiset Swarovski koristeet. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Väreinä musta, mustahopea ja valkoinen. Koot 6-8.5.
  72,90 €
 • Roeckl LISBOA Ratsastuskäsineet
  Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Upea ulkonäkö aidoilla swarovskeilla koristettuna, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Värit ruskea, musta, sininen ja valkoinen. Koot 6-8.5.
  68,90 €
 • Roeckl LISBOA WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin aidoilla swarovskeilla koristetusta luksusmallista talviversio johon on integroitu lämmin ja pehmeä fleecevuori. Roecklin Roeck Grip on luultavasti maailman suosituin ratsastuskäsine jonka pitoon ja kestävyyteen luottavat monet kansainväliset kilparatsastajat. Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Upea ulkonäkö aidoilla swarovskeilla koristettuna, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Värit ruskea, musta ja sininen. Koot 6-8.5.
  82,90 €
 • Roeckl LIZY Ratsastuskäsineet
  Roecklin innovatiivinen ratsastuskäsine jossa UV-suojakerroin 4-8. Näin vältyt liialliselta säteilyltä ja kiusallisilta rusketusrajoilta. Hanskojen toimivuus on varmistettu myös MicroAir-materiaalilla joka tarjoaa täydellisen otteen ohjaksista ja ja läpäisee hyvin ilmaa ollen hengittävä ja mukava. Väreinä musta ja valkoinen. Koot 6-8.5.
  38,90 €
 • Roeckl LONA Ratsastuskäsineet
  Suosittu, perinteinen Roeck Grip ratsastuskäsine sai pirteän uuden väriversion Lady Line mallistoon. Roecklin hengittävä ja hyvin ihoa myötäilevä sekä käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Väreinä sinivalkoinen, mustavalkoinen ja mustapunainen. Koot naisille 6-8.5.
  42,90 €
 • Roeckl MADISON JR. Ratsastuskäsineet
  Juniorkoko Roecklin suositusta Madison ratsastuskäsineestä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white. Koko 5
  26,50 €
 • Roeckl MADISON JR. WINTER Ratsastuskäsineet
  Juniorkoko Roecklin suositusta Madison Winter talviratsastuskäsineestä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white. Koko 5
  35,50 €
 • Roeckl MADISON Ratsastuskäsineet
  Roecklin uutuuskäsine Roecklin taattua laatua. Käsinessä päivitetty Comfort Cut muotoilu ja touchscreen compatible ominaisuus jolla käytät esim. älypuhelinta helposti hanskat kädessä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white ja grey. Koot 6-10.5.
  29,90 €
 • Roeckl MADISON WINTER Ratsastuskäsineet
  Roecklin talviratsastuskäsine tunnetusta Madison mallista. Käsineessä päivitetty Comfort Cut muotoilu ja touchscreen compatible ominaisuus jolla käytät esim. älypuhelinta helposti hanskat kädessä. Edistyksellinen materiaali takaa hyvän pidon ja hengittävä kangas ylivertaisen käyttömukavuuden. Micro fleecevuori. Hyvät ja kestävät hanskat kaikkeen hevosten käsittelystä ratsastukseen. Väreinä black, marine, walnut, white ja grey. Koot 6-10.5.
  42,95 €
 • Roeckl MADRID Ratsastuskäsineet
  Roeckl upea uutuus on urheilullisen ja trendikkään näköinen Comfort Cut Sport ratsastuskäsine. Kämmenen edistyksellinen Drytec G5 Grip-materiaali, sekä hengittävästä erittäin joustavasta verkosta valmistettu kämmenselkä maksimoivat käyttömukavuuden myös kuumimpina kesäpäivinä. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Kivat ja sporttiset värit. Koot 6-10.5.
  52,90 €
 • Roeckl MAGNA Ratsastuskäsineet
  Roeckl MAGNA Ratsastuskäsineet joustavaa Micro-Air materiaalia pitävillä SlipStop -paikoilla takaavat ratsastusmukavuuden! Käsineissä erityisen hyvä istuvuus ja tyylikäs Roeckl -logoin kuvioitu materiaali. Väreinä musta ja harmaa. koot: 6,5-10,5
  50,95 €
 • Roeckl MALIA Ratsastuskäsineet
  Roecklin uusi kesäkäsine jonka joustava ja mukava materiaali on kämmenselässä Revolutional coldback@ joka on käytössä elastisen mukava ja hyvin hengittävä. Käsineessä myös UV-suojaus (UPF30). Kämmenen materiaali on kestävä Durasence jossa pitoa ohjaksiin lisää vielä silikooniprintti. Tyylikäästi Roeckl-logolla koristettu tarrakiinnitys. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Kaksiväriset black/grey ja black/mocha väriyhdistelmät ja koot 6-10.5.
  52,90 €
 • Roeckl MALTA Ratsastuskäsineet
  Malta on suositusta Roeck Grip käsineestä kaksivärinen BiColor malli! Hengittävä hyvin ihoa myötäilevä ja käteen istuva käsine joka antaa optimaalisen pidon ohjaksista. Konepestävien käsineiden materiaali on edistyksellinen juuri ratsastusurheiluun suunniteltu Roeckl GRIP. Tyylikäs ulkonäkö, tarrakiinnitys ranteessa ja vahvistukset tekevät niistä ylivertaiset käytössä. Tyylikäs väriyhdistelmä Mocha/Caramel tai Black/Mocha ja koot 6-8.5.
  44,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3