Roeckl

1 Tuotetta

Roecklin perheyritys on kulkenut lähes 200 vuoden matkan pienestä käsineverstaasta maailman tunnetuimmaksi urheilukäsineiden valmistajaksi. Jo kuuden sukupolven ajan yrityksen toimintaa ohjaavia tunnussanoja ovat olleet innovatiivisuus, hyvien käytäntöjen vaaliminen ja jatkuva parantaminen.

Yritys tekee jatkuvaa yhteistyötä eri lajien huippu-urheilijoiden sekä urheilulääketieteen ammattilaisten parissa uusien innovatiivisten tuotteiden kehittämiseksi. Pitkän kokemuksen, tinkimättömän asenteen ja selkeän vision ansiosta Roeckl omistaa tänä päivänä useita patentteja niin materiaaleille kuin tuotantomenetelmillekin.

Roeckl valmistaa laadultaan ja toiminnallisuudeltaan ylivertaisia urheilu- ja vapaa-ajan hanskoja, mutta erityisesti laadukkaat ratsastushanskat ovat yksi merkin myyntimenestyksistä. Ohjasotteen mukaisesti vahvistetut, erinomaisen pidon tarjoavat ratsastuskäsineet auttavat ratsastajaa säilyttämään pehmeän tuntuman hevosen suuhun ja estävät hiertymiä. Roecklin talvihanskat pitävät sormet lämpiminä, minkä ansiosta ratsastaja voi harjoitella täysipainoisesti läpi vuoden.

  • Roeckl LARA Ratsastuskäsineet
    Roecklin sporttinen uutuuskäsine joka ei jää huomaamatta. Käsineen kämmenpinta on tuttu Roeck-Grip joka tarjoaa optimaalisen pidon ohjaksista. Kämmenselkä on puolestaan joustavaa ja hengittävää MLD Lycran ja perforoidun Serino PU tyylikäs yhdistelmä. Comfort Cut-muotoilu ja kiinnitys tarralla jossa upeat ja erilaiset Swarovski koristeet. Käsineillä voi myös käyttää kosketusnäytöllistä puhelinta tms. multimedialaitetta. Väreinä musta, mustahopea ja valkoinen. Koot 6-8.5.

    Normaali hinta: 72,90 €

    Special Price 43,74 €