Schockemöhle Sports

Tuotteet 1-24 / 160

Schockemöhle nimenä on tehnyt itseään tunnetuksi hevosurheilun parissa jo vuosikymmenten ajan. Alun perin huippusuorituskykyisiin hevosiin ja hevosjalostuksen eliittiin yhdistetty nimi löytyy tänä päivänä myös korkealuokkaisten hevostarvikkeiden valmistajien joukosta.

Schockemöhlen visiona on valmistaa teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisia, laadultaan ensiluokkaisia ja uusimpien trendien mukaan suunniteltuja tuotteita. Tämä visio on tuottanut tulosta, sillä Schockemöhle Sports on lyhyehkössä ajassa noussut yhdeksi nopeimmin leviäväksi hevosurheilun tuotemerkeiksi. Osaavan tiimin ja selkeän strategian avulla alkuaikojen visiosta onkin tullut osa ratsastavan maailman arkea.

Schockemöhle Sportsin tuotekehitys perustuu yhtälailla pitkään kokemukseen, uusiin löydöksiin, omiin vahvuuksiin kuin uudenlaisten kokemusten hyödyntämiseen. Perusmallisto pitää sisällään laajan valikoiman laadukkaita varusteita hevosille ja ratsastajille. Schockemöhle Sports julkaisee myös kahdesti vuodessa erillisen kausimalliston.

 • Equinox Ratsastushousut Carina Grip

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven grip-ratsastushousut naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Hyvän pidon ja vakauden tuo näyttävä silikooninen full grip printti kokopaikkojen alueellla. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahje on ylivertaisen mukava käytössä.  Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "läppätaskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Kokoa valitessa on hyvä muistaa että Schockemöhlen housut ovat normaalia pienempää mitoitusta. Koot 34-46 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  172,95 €
 • Equinox Ratsastushousut Carina Navy
  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven ratsastushousut kokopaikoilla naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahja on ylivertaisen mukava käytössä. Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "taskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Kokoa valitessa on hyvä muistaa että Schockemöhlen housut ovat normaalia pienempää mitoitusta. Koot 34-44 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  Normaali hinta: 162,90 €

  Special Price 129,95 €

 • Equinox ratsastushousut polvipaikoilla Hydra

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven ratsastushousut polvipaikoilla naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahja on ylivertaisen mukava käytössä. Anatomisesti muotoillut polvipaikkat perinteistä  konepestävää keinomokkaa antavat hyvän pidon ja kestävyyden. Sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Koot 34-44 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  Normaali hinta: 142,95 €

  Special Price 99,95 €

 • Equinox ratsastushousut polvipaikoilla Libra Grip

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven ratsastushousut grip-polvipaikoilla naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahja on ylivertaisen mukava käytössä. Täysin uusi anatomisesti muotoiltu polvipaikka silikooni printillä antaa ällistyttävän hyvän pidon ja kestävyyden. Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "taskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Koot 34-44 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  167,95 €
 • Schockemöhle Rintaremmi Premium Springfield
  Schockemöhlen Premium sarjan monikäyttöinen rintaremmi-martingaali. Tässä upeassa rintaremmissä on kaikki mahdolliset säädöt ja kiinnitykset pikalukoin. Rintaremmin sivuja koristavat mahtavan upeat suuret Swarovski kristallit. Värinä musta hopeisilla soljilla. Koko full.
  202,00 €
 • Schockemöhle Rintaremmi Pro Jump II
  Schockemöhlen monikäyttöinen ja kaunis rintaremmi-martingaali. Rintaremmin joustava ja ajaton eleganssi yhdistyy hyvään toiminnallisuuteen. Pikalukkojen avulla muutat martingaalin vaivattomasti rintaremmiksi ja erinomaiset säätömahdollisuudet takaavat istuvuuden. Rintaremmissä on lisäksi kaksi rengasta joihin voi helposti kiinnittää apuohjat. Koko Cob ja väri musta hopeisin soljin.
  112,00 €
 • Schockemöhle Rintaremmi Race II
  Schockemöhlen Slim cut rintaremmimartingaali joustavilla sivuosilla. Uusi antiikkiruskea väri ja korkeatasoinen Englantilainen nahka. Irrotettava martingali ja hyvät säädöt. Koot cob ja full. Väreinä musta ja antiikinruskea kullanvärisillä soljilla sekä musta hopeanvärisillä soljilla.

  Koot cob ja full.

  132,00 €
 • Schockemöhle Sport Profi satulavyö
  PROFI is a high-quality leather girth. The pleasantly soft leather underlines its natural elegance. Maximum strength gives the triple-fold-elastic.

  Normaali hinta: 122,90 €

  Special Price 89,95 €

 • Schockemöhle Sport riimu Memphis Breakaway
  Schockemöhle Sportsin tuttu Memphis riimu jonka mukana toimitetaan myös nahkainen niskahihna jonka voit helposti vaihtaa aina tarpeen tullen vaikka kuljetuksen ajaksi. Säätö niskahihnan molemmin puolin ja leuan alta. Ihana pehmeä nailon joka vielä topattu mukavaksi fleecellä. Monta väriä ja kaikki koot.
  42,95 €
 • Schockemöhle Sport Satulavyö Galopp
  Schockemöhle Sportsin korkealaatuinen neopreenista valmistettu satulavyö rollerisoljilla. Neopreeni on erittäin helppohoitoinen ja kestävä mutta silti hevoselle mukava materiaali. Huomaa oranssit ommelyksityiskohdat. Väreinä musta ja ruskea espresso.
  68,00 €
 • Schockemöhle Sports Albany bridle
  Bridle BASIC, round stitched

  Normaali hinta: 212,00 €

  Special Price 165,90 €

 • Schockemöhle Sports Anatomical niskapehmuste
  Neck strap cover SPORTS

  Normaali hinta: 42,95 €

  Special Price 40,90 €

 • Schockemöhle Sports Baltimore suitset
  BALTIMORE is a fantastic newcomer dressage bridle! Especially, the wide crank noseband and the curved clincher browband provide an elegant flair. Furthermore, the softly padded head piece guarantees a high level of wearing comfort.

  Normaali hinta: 172,00 €

  Special Price 139,90 €

 • Schockemöhle Sports Boston II suitset
  The jumping bridle BOSTON II presents itself with a modern visual appearance. The softly padded flash noseband with a roller buckle guarantees a perfect fit. The curved clincher browband adds that certain something to the bridle.

  Normaali hinta: 162,00 €

  Special Price 129,90 €

 • Schockemöhle Sports Falsterbo suitset
  The eye-catching browband made of three rows of small crystals provides the extra bling every horse deserves. FALSTERBO has a softly padded headpiece and hook and stud.

  Normaali hinta: 168,00 €

  Special Price 129,90 €

 • Schockemöhle Sports Lyon suitset
  Schockemöhle Sportsin kauniit suitset joissa leveähkö pull back -turpahihna sekä kaareva otsapanta pyöreillä kristalleilla. Laadukas nahka ja myös kiiltonahkainen (patent) versio sekä valkoisella topattu turpahihna. Koot pony-extra full.

  Normaali hinta: 192,00 €

  Special Price 159,90 €

 • Schockemöhle Sports Manhattan suitset
  Premium Bridle, wide noseband, anatomically shaped headpiece

  Normaali hinta: 272,00 €

  Special Price 235,90 €

 • Schockemöhle Sports Quick Dry Light S pintelinaluset
  Schockemöhlen laadukkaat pintelinaluset. Materiaalina erittäin nopeasti kuivuva ja pinnaltaan aina kuiva ja miellyttävä Quick Dry. Väreinä kuvan Chocolate Latte sekä Black ja White. Brodeerattu logo. Koko 30x45 cm, setissä 2 kpl.
  18,50 €
 • Schockemöhle Sports Stockholm P suitset
  Simple design - that's STOCKHOLM-P. This bridle is equipped with a crank noseband and an elegant leather browband. The softly padded head piece ensures a high wearing comfort.

  Normaali hinta: 162,00 €

  Special Price 125,90 €

 • Schockemöhle Sports Stockholm S suitset
  A bestseller of the Classic Line: STOCKHOLM-S! The softly padded head piece and the rhinestone-browband as well as the crank noseband underline the unique flair of this bridle.

  Normaali hinta: 168,00 €

  Special Price 129,90 €

 • Schockemöhle Sports ääntä eristävä korvahuppu Silent

  Schockemöhle Sportsin laadukas ja hyvin viimeistelty ääntä eristävä korvahuppu. Korvaosat on vuorattu neopreenillä äänien vaimentamiseksi. Schockemöhle Sports brodeeraus korvassa ja koristepunos sävy sävyyn. Koko full. Väreinä black, navy, chocolate sekä greymelange. 

  VINKKI! Kouluratsastuksen kilpailusäännöt sanovat korvahupun käytöstä seuraavaa "Ohuesta materiaalista valmistettu korvhuppu on sallittu kaikissa kilpailuissa ja se saa olla valmistettu äänieristävästä materiaalista."

  48,00 €
 • Schockemöhle Sports Action koulusatulahuopa
  Cotton saddle pad with quick dry lining for good moisture wicking | striking contrast insert with three-coloured logo embroidery on the side | tone-on-tone binding and rope in contrasting colour along the edge | topline with logotype embroidery
  69,95 €
 • Schockemöhle Sports Action yleishuopa Style
  Cotton saddle pad with quick dry lining for good moisture wicking | striking contrast insert with three-coloured logo embroidery on the side | tone-on-tone binding and rope in contrasting colour along the edge | topline with logotype embroidery
  69,95 €
 • Schockemöhle Sports Adele kisapaita
  Schockemöhle Sports tekninen kisapaita naisille mikrokuitua. Pytsykaulus neppareilla ja vetoketjulla. UV-suojattu valkoinen väri.
  72,95 €
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5