Schockemöhle Sports

20 Tuotetta

Schockemöhle nimenä on tehnyt itseään tunnetuksi hevosurheilun parissa jo vuosikymmenten ajan. Alun perin huippusuorituskykyisiin hevosiin ja hevosjalostuksen eliittiin yhdistetty nimi löytyy tänä päivänä myös korkealuokkaisten hevostarvikkeiden valmistajien joukosta.

Schockemöhlen visiona on valmistaa teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisia, laadultaan ensiluokkaisia ja uusimpien trendien mukaan suunniteltuja tuotteita. Tämä visio on tuottanut tulosta, sillä Schockemöhle Sports on lyhyehkössä ajassa noussut yhdeksi nopeimmin leviäväksi hevosurheilun tuotemerkeiksi. Osaavan tiimin ja selkeän strategian avulla alkuaikojen visiosta onkin tullut osa ratsastavan maailman arkea.

Schockemöhle Sportsin tuotekehitys perustuu yhtälailla pitkään kokemukseen, uusiin löydöksiin, omiin vahvuuksiin kuin uudenlaisten kokemusten hyödyntämiseen. Perusmallisto pitää sisällään laajan valikoiman laadukkaita varusteita hevosille ja ratsastajille. Schockemöhle Sports julkaisee myös kahdesti vuodessa erillisen kausimalliston.

 • Schockemöhle Sports Riimu Memphis
  Pehmeä ja upea Schockemöhle Sports riimu kestävää nailonia. Niskahihna ja turpahihna fleece- pehmustetut. Pistoolilukko sekä säätö niskassa ja turvan alla. Todella kaunis ja laadukas rimu jossa Schockemöhle Sports logoprintti turvanpäällä. Koot pony-X-full. Schockemöhlen klassikkovärit black, anthracite, navy, coffee latte ja chocolate. Samaan sarjaan myös omat riimunvarret pistooli-tai paniikkilukolla.

  Normaali hinta: 31,95 €

  Special Price 9,59 €

 • Schockemöhle Sports Neo Line Stuttgart suitset
  Shockemöhle Sports suitset STUTTGART on hyvä valita treenisuitsiksi koska kuolaimet voit vaihtaa nopeasti ja helposti pikalukkojen avulla. Laadukkaiden nahkasuitsien niskahihna on topattu mukavaksi ja englantilainen turpahihna sisältää myös alaturpiksen. Fancyn ulkoasun viimeistelee siro otsapanta tummilla gun metal -koristeilla. Muista myös ohjat pikalukoin.

  Normaali hinta: 99,95 €

  Special Price 29,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Devon suitset
  Laadukkaat suitset englantilaisella turpahihnalla, elegantit tikkaukset, anatominen ja pehmustettu niskahihna.

  Normaali hinta: 157,00 €

  Special Price 47,10 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports kangasohjat
  Soljelliset kangasohjat joissa nahkastopparit.

  Normaali hinta: 40,00 €

  Special Price 12,00 €

 • Schockemöhle Sports Round kangasohjat
  Pyöristetyillä päillä olevat kangasohjat, integroidut stopparit

  Normaali hinta: 50,00 €

  Special Price 15,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Profi satulavyö
  Schockemöhle Sports Profi satulavyö yleis- ja estesatulaan. Laadukkassa nahkaisessa vyössä on jousto toisessa päässä ja D-rengas apuohjille.

  Normaali hinta: 124,90 €

  Special Price 37,47 €

 • Schockemöhle Sports riimunvarsi Panic
  Schockemöhle Sportsin laadukas hyvällä paniikkilukolla varustettu riimunnaru. Schockemöhle Sports Memphis riimun kanssa yhteensopivissa väreissä.

  Normaali hinta: 14,95 €

  Special Price 4,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports kapea turpahihna
  Turpahihna 30 mm leveä. Koot pony-xfull

  Normaali hinta: 60,00 €

  Special Price 18,00 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports korvahuppu Dynamite
  Schockemöhle Sports korvahuppu koristepunoksella Dynamite satulahuopaan sopivissa värissä. Joustavat korvaosat. Koko full.

  Normaali hinta: 31,95 €

  Special Price 9,59 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equinox Ratsastushousut Carina Grip

  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven grip-ratsastushousut naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Hyvän pidon ja vakauden tuo näyttävä silikooninen full grip printti kokopaikkojen alueellla. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahje on ylivertaisen mukava käytössä.  Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "läppätaskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Kokoa valitessa on hyvä muistaa että Schockemöhlen housut ovat normaalia pienempää mitoitusta. Koot 34-46 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  Normaali hinta: 174,95 €

  Special Price 52,49 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Amazonas Croco suitset
  Schockemöhle sportsin The Croco-malliston suitset. Otsapannassa ja turpahihnassa on upea krokotiilinnahkakuvio. Nämä ovat todelliset katseenkääntäjät! Turpahihna ja niskahihna ovat pehmustetut.

  Normaali hinta: 184,00 €

  Special Price 55,20 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sport Satulavyö Galopp
  Schockemöhle Sportsin korkealaatuinen neopreenista valmistettu satulavyö rollerisoljilla. Neopreeni on erittäin helppohoitoinen ja kestävä mutta silti hevoselle mukava materiaali. Huomaa oranssit ommelyksityiskohdat. Väreinä musta ja ruskea espresso.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Pro Jump Plus rintaremmi-martingaali

  Schockemöhle Sportsin laadukas rintaremmi-martingaali. Leveä elastinen osa ja muut osat laadukasta nahkaa. Pikalukkokiinnitys satulaan. Paljon säätövaraa ja kaikki koot Pony - X-full.

  Normaali hinta: 134,00 €

  Special Price 40,20 €

 • Schockemöhle Sports fleecepintelit

  Schockemöhlen laadukaat polar-fleeceä olevat pintelit harjoituksiin ja talliin. Setissä neljä kpl pinteleitä satulahuopiin ja korvahuppuihin soituvissa väreissä. Kiinnitys logollisilla tarroilla. Pintelin leveys 12 cm ja pituus reilu 3,5 m.

  Normaali hinta: 27,90 €

  Special Price 8,37 €

  Tilapäisesti loppu

 • Equinox Ratsastushousut Carina
  Equinox by Schockemöhle Sportsin uuden sukupolven ratsastushousut kokopaikoilla naisille. Erittäin laadukkaat ratsastushousut jotka tarjoavat uudenlaista ratsastusmukavuuttaa ja liikkuvuutta, kestävyydestä tinkimättä. Uusiksi muotoiltu pitkä ja hengittävä saapaslahja on ylivertaisen mukava käytössä. Uusi ja sporttinen housumalli jossa vetoketjutasku edessä sekä napilliset "taskut" takana. Housujen laadukas materiaali on 68 % puuvilla, 24 % nylon ja 8% elastaani. Kokoa valitessa on hyvä muistaa että Schockemöhlen housut ovat normaalia pienempää mitoitusta. Koot 34-44 normaalilahkeella ja 72-88 pitkällä lahkeella.

  Normaali hinta: 159,90 €

  Special Price 47,97 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Canter Elastic kouluvyö
  Schockemöhle Sportsin erittäin laadukas kouluvyö paksua neopreeniä. Toisessa päässä jousto ja vyössä isot kestävät rullasoljet kiinnitettynä ytukevaan nailoniin. Reunat ovat todella pehmeät estäen näin hiertymiä. Helppohoitoinen konepestävä. Väreinä musta tai ruskea espresso.
  Pituudet 50-80cm viiden senttimetrin välein. Ruskea vyö kuvassa on värimalli ilman jostoja.

  Normaali hinta: 71,90 €

  Special Price 21,57 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Horse Sweater
  Schockemöhle Sportsin käytännöllinen ja monipuolinen jerseyloimi fleecevuorella joka sopii aivan kaikkeen. Hengittävä ja elastinen fleecevuorellinen loimi on ihanteellinen loimi kuivatukseen, kuljetukseen ja talliin. Loimi sopii myös ratsastukseen koska sen logollinen elastinen loimivyö on irroitettavissa. Kiinnitys edestä soljella. Loimen ulkonäön viimeistelee Schockemöhlen iso logo. Kaksi ajatonta väriä ja koot 125-165cm.

  Normaali hinta: 89,95 €

  Special Price 26,99 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports nahkariimu Meran
  Schockemöhlen ylellinen ja siro nahkariimu. Riimun turpa- ja niskahihna on topattu ja pyöristetty tyylikkäästi. Saadaksesi riimun istumaan ponillesi tai hevosellesi täydellisesti voit säätää niskahihnan pituutta molemmilta puolilta ja säätää myös turpahihnan sopivaan pituuteen. Poskihihnaan voit kiinnittää nimilaatan joka tulee riimun mukana. Kaikki koot ja väri black/silver tai black/brass tai Antique Brown kullanvärisllä soljilla.

  Normaali hinta: 74,90 €

  Special Price 22,47 €

  Tilapäisesti loppu

 • Schockemöhle Sports Stockholm S suitset
  Classic line-sarjan suositut suitset, joissa pehmustettu niskahihna ja koristeellinen otsapanta.

  Normaali hinta: 131,00 €

  Special Price 39,30 €

 • Schockemöhle Turpahihna Malmö P
  Todella kaunis topattu turpahihna. Tässä turpahihnassa ei ole alaturparemmiä ja turpahihna tarkoitettu pääasiassa kankisuitsiin. Kiinnitys pull-back mekanismilla. Extra leveän turpahihnan värit ovat musta ja musta valkoisella toppauksella. Soljet ovat RST. Koot pony, cob, full ja extra-full.

  Normaali hinta: 74,00 €

  Special Price 22,20 €

  Tilapäisesti loppu